100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 Szerelőket egyedi áron szolgáljuk ki Gree és Syen készülékekből !!

A Gree Magyarország első számú klímamárkája!

Hazánk klímapiacának eladási darabszámairól számolt be az Euromonitor International, a világ vezető független stratégiai piackutató szolgáltatója. A vizsgált időszakok eredményei szerint a Gree márka immáron több éve piacvezető Magyarországon. A 2020-as eredményről az Euromonitor bizonyítványt is állított ki, így a Gree hivatalosan is hazánk és a világ első számú klímamárkája.

10 év garanciát biztosítunk a 2021-ben vásárolt és honlapunkon regisztrált Gree magasoldafali split klímákra!

A REGISZTRÁCIÓ MŰKÖDÉSE

  • A regisztrációs menüpont a www.gree-magyarorszag.hu oldalon lesz elérhető 2021. január 1-től.
  • A 10 év jótállás regisztráció mindösszesen 5 adat kitöltésével elvégezhető.
  • A háttérben egy teljesen automatizált rendszer dolgozik, ami összeköttetésben van az NKVH adatbázisával és a cég vállalatirányítási rendszerével.
  • Ennek eredményeképpen a beküldött adatok helyessége villámgyorsan ellenőrizve.
  • Az adatok beküldése után visszaigazoló e-mail értesíti a vásárlót a regisztráció sikerességéről.
  • Részletes jótállási feltételeinkről az alábbi linken tájékozódhat:

10 ÉV JÓTÁLLÁS FELTÉTELEK


Képzelje el, hogy reggel egy kényelmes ágyban ébred, puha textilek közt. Amint kinyitja szemét, bársonyos tapétát, egymással harmonizáló színeket és bútorokat lát. Puha szőnyegen sétál át fürdőszobába, mely a gyönyörű burkolatoknak és szanitereknek köszönhetően elegáns; mégis jól használható. A frissítő zuhany után a tágas tolóajtós gardróbhoz lép, és kiválasztja aznapi ruháit. Nincs nehéz dolga, hiszen a fehérneműktől kezdve a kabátokig mindennek megvan a maga helye. A jól felszerelt konyhában elkészített reggelijét élvezettel fogyasztja el az étkezőasztalnál, mely fölött gyönyörű csillár lóg. Vet még egy pillantást a látványos nappalira, majd kilép az ajtón...

Ahhoz, hogy ilyen kellemes körülmények között induljanak a napjai, nem kell luxus szállodába költöznie. Otthonában is átélheti ezt az érzést, ha parktikus, szép bútorok; összeillő textilek, burkolatok és kiegészítők veszik körül.

Ezek felkutatása és összeválogatása persze nem mindenki számára egyszerű feladat. Ha Ön is azok közé tartozik, akik nem látják meg egykönnyen az adott térben rejlő lehetőségeket; nem tudják elképzelni, hogy az adott berendezési tárgy hogy is mutatna otthonukban; vagy egyszerűen csak elbizonytalanodott az üzletekben és magazinokban látható stíluskavalkád láttán, kérje bátran szakember segítségét!

Lakberendezőt fogadni ma már nem valami különleges hóbort, hanem az építkezés vagy felújítás természetes része. Hiszen otthonunkat nem néhány hónapra, hanem hosszú évekre tervezzük, jól kell hát működnie, és jól kell, hogy érezzük magunkat benne.

Egy jó szakember a segítségére lehet az ingatlan megvásárlásától egészen a beköltözésig. Segít az alaprajz átszervezésében; a megfelelő anyag- és színhasználatban; megtervezi a burkolatkiosztásokat, a világítást és a bútorokat; valamint segít dönteni a kivitelezés során felmerülő kérdésekben.

A

az alábbi szakembert ajánlja Önnek:
Nagyidai Napsugár - lakberendező
06-70 286-9090
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.nagyidai.hu