100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 Szerelőket egyedi áron szolgáljuk ki Gree és Syen készülékekből !!

A Gree Magyarország első számú klímamárkája!

Hazánk klímapiacának eladási darabszámairól számolt be az Euromonitor International, a világ vezető független stratégiai piackutató szolgáltatója. A vizsgált időszakok eredményei szerint a Gree márka immáron több éve piacvezető Magyarországon. A 2020-as eredményről az Euromonitor bizonyítványt is állított ki, így a Gree hivatalosan is hazánk és a világ első számú klímamárkája.

10 év garanciát biztosítunk a 2021-ben vásárolt és honlapunkon regisztrált Gree magasoldafali split klímákra!

A REGISZTRÁCIÓ MŰKÖDÉSE

  • A regisztrációs menüpont a www.gree-magyarorszag.hu oldalon lesz elérhető 2021. január 1-től.
  • A 10 év jótállás regisztráció mindösszesen 5 adat kitöltésével elvégezhető.
  • A háttérben egy teljesen automatizált rendszer dolgozik, ami összeköttetésben van az NKVH adatbázisával és a cég vállalatirányítási rendszerével.
  • Ennek eredményeképpen a beküldött adatok helyessége villámgyorsan ellenőrizve.
  • Az adatok beküldése után visszaigazoló e-mail értesíti a vásárlót a regisztráció sikerességéről.
  • Részletes jótállási feltételeinkről az alábbi linken tájékozódhat:

10 ÉV JÓTÁLLÁS FELTÉTELEK


A légkondicionálásnak fontos szerepe van abban, hogy megteremtsük a kényelmes környezetet, melyben a legjobban érezzük magunkat: a megfelelő hőmérsékletet és kellemes páratartalmat. A modern légkondicionáló berendezések tiszta, egészséges és friss levegőt fújnak, párátlanítják a levegőt és meggátolják a falak penészesedését. Ráadásul mindezt huzat nélkül és zajtalanul.

A légkondicionálással sokkal jobban, energikusabban, frissebbnek érezhetjük magunkat, ennek pedig számos előnye van, hiszen aki jobban érzi magát, az kreatívabb és hatékonyabb lesz. Az alkalmazott egyéni teljesítménye és közvetlen környezetének hőmérséklete között szoros összefüggést találunk. A túl meleg, túl hideg, vagy túl nedves levegő természetesen nem a jobb munka és a nagyobb hatékonyság záloga, hanem ezeket jelentősen, sőt mérhetően csökkentő tényező.Tudományosan bizonyított tény, hogy szélsőséges hőmérséklet mellett sokkal gyakoribb a baleset – az optimális hőmérséklet általában húsz fok. A szellemi teljesítőképesség és a munkaritmus erőteljesen visszaesik, ha túl meleg van. A légkondicionálás több a hőmérséklet egyszerű szabályozásánál, hiszen ezen felül a páratartalom beállítása, a szellőzés, valamint a levegőszűrés megoldása is adott.

Egyre több, az egészségével törődő ember figyel oda a helyiségek levegőjének minőségére. Nem ritkán a szoba levegőjében lévő szennyezés egészségre gyakorolt káros hatása csak évekkel később jelentkezik. A légkondicionálás jelentősen mérsékelheti a kedvezőtlen egészségügyi hatásokat.

A házakat és épületeket úgy építették, hogy visszatartsák az energiát, ez viszont gátolja a friss levegő természetes szellőzését, amely a rossz esetben akár az úgynevezett „rossz épület szindrómához” vezethet. Ha megszüntetjük a ház szellőzését, kevesebb energiára lesz szükség annak fűtéséhez vagy hűtéséhez. Ám ez azt is jelenti, hogy a páratartalmat napról napra csak ugyanannak a levegőnek – és persze kórokozóknak – a keringtetésével lehet fenntartani az épületen belül. Por, füst, baktériumok, vírusok, penész, gombák és káros gázok áramlanak a házban. A por elsősorban a bőrről, a hajról és a ruháról kerül be, de a cipőnkkel is sokat behordunk. A gomba és a különféle penészfajták a porral együtt érkeznek. A gázok a festékekből, színezőanyagokból, felületkezelő anyagokból, lakkokból származhatnak. A legújabb kutatások alapján pedig a legalább ötvenszázalékos páratartalom lényegesen csökkenti az influenzavírus túlélési esélyeit.

A belső terekbe kerülő légszennyező anyagokat a megfelelő szellőztetéssel, szűrőkkel és a páratartalom szabályozásával számolhatjuk föl. A légkondicionálás egyetlen berendezésben kínálja ezeket a megoldásokat.

A légkondicionálás nemcsak a kellemes, tiszta és egészséges levegő záloga, hanem a helyiségek berendezésére, bútorzatára is kedvező hatással van. Ebből a szempontból különösen a párátlanító funkció jelentős. Alacsony páratartalomnál lényegesen hosszabb a bútorzat élettartama. A berendezés állapotának megóvása érdekében negyven-hatvan százalék közötti páratartalmat célszerű beállítani.