100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 Szerelőket egyedi áron szolgáljuk ki Gree és Syen készülékekből !!

A Gree Magyarország első számú klímamárkája!

Hazánk klímapiacának eladási darabszámairól számolt be az Euromonitor International, a világ vezető független stratégiai piackutató szolgáltatója. A vizsgált időszakok eredményei szerint a Gree márka immáron több éve piacvezető Magyarországon. A 2020-as eredményről az Euromonitor bizonyítványt is állított ki, így a Gree hivatalosan is hazánk és a világ első számú klímamárkája.

10 év garanciát biztosítunk a 2021-ben vásárolt és honlapunkon regisztrált Gree magasoldafali split klímákra!

A REGISZTRÁCIÓ MŰKÖDÉSE

  • A regisztrációs menüpont a www.gree-magyarorszag.hu oldalon lesz elérhető 2021. január 1-től.
  • A 10 év jótállás regisztráció mindösszesen 5 adat kitöltésével elvégezhető.
  • A háttérben egy teljesen automatizált rendszer dolgozik, ami összeköttetésben van az NKVH adatbázisával és a cég vállalatirányítási rendszerével.
  • Ennek eredményeképpen a beküldött adatok helyessége villámgyorsan ellenőrizve.
  • Az adatok beküldése után visszaigazoló e-mail értesíti a vásárlót a regisztráció sikerességéről.
  • Részletes jótállási feltételeinkről az alábbi linken tájékozódhat:

10 ÉV JÓTÁLLÁS FELTÉTELEK


A Center Üzletház és Konyhastúdió 1991 óta üzemel Dunaújvárosban. A cégforma korábban magánvállalkozás volt, majd később a radikális forgalom- és ügyfélkör növekedés miatt átalakult társas vállalkozássá, így ma Center Bútor Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Center Bútor Kft.) néven vagyunk bejegyezve.

Legfőbb tevékenységi körünk a bútorok, háztartási készülékek kiskereskedelme, emellett foglalkozunk konyhatervezéssel és komplett lakberendezési szolgáltatással is. A beépíthető gépek illetve bútorok helyszíni tervezése során egyre gyakoribb igény jelentkezett a komfort-klímakészülékekre is. 2006-tól megkezdtük ezek forgalmazását, telepítését is.

2013-tól különválasztva a korábbi profiltól, a klímakészülékek forgalmazását, telepítését teljes mértékben a Klíma Ambulancia Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. látja el. Vállaljuk az alpintechnikával történő szerelést is.

A világon egyre inkább elterjedő és meghonosodó elektronikus kereskedelemmel bővítve tevékenységi körünket, első számú célunknak tekintjük, hogy a lehető legjobb ár/érték arányban kínáljuk termékeinket.

Telephely, átvételi pont:

2400 Dunaújváros, Baracsi út 18.
Telefon: +36 20/345-4944
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.