100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 

A Gree Magyarország első számú klímamárkája!

Hazánk klímapiacának eladási darabszámairól számolt be az Euromonitor International, a világ vezető független stratégiai piackutató szolgáltatója. A vizsgált időszakok eredményei szerint a Gree márka immáron több éve piacvezető Magyarországon. A 2020-as eredményről az Euromonitor bizonyítványt is állított ki, így a Gree hivatalosan is hazánk és a világ első számú klímamárkája.

10 év garanciát biztosítunk a 2021-ben vásárolt és honlapunkon regisztrált Gree magasoldafali split klímákra!

A REGISZTRÁCIÓ MŰKÖDÉSE

  • A regisztrációs menüpont a www.gree-magyarorszag.hu oldalon lesz elérhető 2021. január 1-től.
  • A 10 év jótállás regisztráció mindösszesen 5 adat kitöltésével elvégezhető.
  • A háttérben egy teljesen automatizált rendszer dolgozik, ami összeköttetésben van az NKVH adatbázisával és a cég vállalatirányítási rendszerével.
  • Ennek eredményeképpen a beküldött adatok helyessége villámgyorsan ellenőrizve.
  • Az adatok beküldése után visszaigazoló e-mail értesíti a vásárlót a regisztráció sikerességéről.
  • Részletes jótállási feltételeinkről az alábbi linken tájékozódhat:

10 ÉV JÓTÁLLÁS FELTÉTELEK


A KlímaKlinika webáruház kizárólag olyan termékeket forgalmaz, amelyeket több éve kínál eladásra és ezen idő alatt a lehető legkevesebb jótállási probléma merült fel az évek során. Nagy hangsúlyt fektetünk a lehető legjobb ár/érték arányú termékválaszték felkutatására és folyamatos bővítésére.

Beszállítóink minden esetben a fogyasztóvédelmi törvénynek megfelelő szavatossági- és jótállási időt biztosítanak tartós fogyasztási cikkeikhez. A termékekhez tartozó magyar jótállási jegyet minden esetben kitöltve, lebélyegezve a termékhez csomagoljuk, a számlával és a magyar nyelvű használati útmutatóval együtt. Esetenként előfordul, hogy egyes géptípusokra az alap jótállási időn felül plusz időt biztosít a gyártó egy-egy akciós időtartam alatt. Ezeket a plusz jótállási időket természetesen vásárlóinknak továbbadjuk és tájékoztatjuk a meghosszabbodott jótállás időtartamról.

Fontos, hogy a Jótállási Jegyet mindenképp őrizze meg a garanciális idő leteltéig! A számlát vagy annak másolatát is kérik egyes szervizek, így annak megőrzése is ajánlott. Minden termék szerződött szervizpartnerlistája megtalálható a jótállási jegy mellékleteként, így Ön közvetlenül a szerviznél tudja megtenni jótállási igénybejelentését telefonon, faxon vagy e-mailben.

 

A  KLÍMA BERENDEZÉSEK JÓTÁLLÁSI ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK FELTÉTELEI
  • A jótállás érvényét veszti, ha a Megrendelő a készüléket nem a használati utasítás szerint használta vagy átalakította, illetve, hogyha a berendezést olyan személy helyezte üzembe, aki nem rendelkezik erre vonatkozóan engedéllyel.
  • A jótállás érvényét veszti, ha a berendezésen a vásárlástól számított 12 hónapon belül nem végezteti el a kötelező karbantartást,és utána min. évente 1 alkalommal.