100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 Szerelőket egyedi áron szolgáljuk ki Gree és Syen készülékekből !!

A Gree Magyarország első számú klímamárkája!

Hazánk klímapiacának eladási darabszámairól számolt be az Euromonitor International, a világ vezető független stratégiai piackutató szolgáltatója. A vizsgált időszakok eredményei szerint a Gree márka immáron több éve piacvezető Magyarországon. A 2020-as eredményről az Euromonitor bizonyítványt is állított ki, így a Gree hivatalosan is hazánk és a világ első számú klímamárkája.

10 év garanciát biztosítunk a 2021-ben vásárolt és honlapunkon regisztrált Gree magasoldafali split klímákra!

A REGISZTRÁCIÓ MŰKÖDÉSE

 • A regisztrációs menüpont a www.gree-magyarorszag.hu oldalon lesz elérhető 2021. január 1-től.
 • A 10 év jótállás regisztráció mindösszesen 5 adat kitöltésével elvégezhető.
 • A háttérben egy teljesen automatizált rendszer dolgozik, ami összeköttetésben van az NKVH adatbázisával és a cég vállalatirányítási rendszerével.
 • Ennek eredményeképpen a beküldött adatok helyessége villámgyorsan ellenőrizve.
 • Az adatok beküldése után visszaigazoló e-mail értesíti a vásárlót a regisztráció sikerességéről.
 • Részletes jótállási feltételeinkről az alábbi linken tájékozódhat:

10 ÉV JÓTÁLLÁS FELTÉTELEK


 • Készpénzben, utánvéttel:
  Amennyiben ezt a fizetési módot választja, csomagszállító vagy futár céggel fogjuk az Ön által megadott címre küldeni megrendelését, amelynek ellenértékét azok alkalmazottjának fizetheti ki, átvételkor. A számlát a használati útmutatót és a jótállási jegyet minden esetben a termék csomagolásán belül, a termék mellett fogja megtalálni.
 • Előreutalással:
  Amennyiben előreutalással rendeli meg termékét, úgy a rendelés beérkezésekor automata visszaigazolást kap, majd ezt követően munkatársunk kiállítja az Ön számláját és e-mailben elküldjük Önnek. Ezt követően tudja a számlán megadott bankszámlaszámunkra átutalni a termék(ek) ellenértékét. Ebben az esetben a bankszámlánkra történő vételár beérkezésével válik megrendelése érvényes rendeléssé. Kérjük, ha számlája alapján megtette az átutalást, jelezze azt részünkre válaszemailben, így megrendelésének feldolgozása a lehető leggyorsabban meg fog történni. Ebben az esetben a futár részére értelemszerűen nem kell fizetnie, átvételkor kizárólag a sérülésmentes átvételt kell aláírásával igazolnia.