100.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az ország egész területén!
 Szerelőket egyedi áron szolgáljuk ki Gree és Syen készülékekből !!

A Gree Magyarország első számú klímamárkája!

Hazánk klímapiacának eladási darabszámairól számolt be az Euromonitor International, a világ vezető független stratégiai piackutató szolgáltatója. A vizsgált időszakok eredményei szerint a Gree márka immáron több éve piacvezető Magyarországon. A 2020-as eredményről az Euromonitor bizonyítványt is állított ki, így a Gree hivatalosan is hazánk és a világ első számú klímamárkája.

10 év garanciát biztosítunk a 2021-ben vásárolt és honlapunkon regisztrált Gree magasoldafali split klímákra!

A REGISZTRÁCIÓ MŰKÖDÉSE

 • A regisztrációs menüpont a www.gree-magyarorszag.hu oldalon lesz elérhető 2021. január 1-től.
 • A 10 év jótállás regisztráció mindösszesen 5 adat kitöltésével elvégezhető.
 • A háttérben egy teljesen automatizált rendszer dolgozik, ami összeköttetésben van az NKVH adatbázisával és a cég vállalatirányítási rendszerével.
 • Ennek eredményeképpen a beküldött adatok helyessége villámgyorsan ellenőrizve.
 • Az adatok beküldése után visszaigazoló e-mail értesíti a vásárlót a regisztráció sikerességéről.
 • Részletes jótállási feltételeinkről az alábbi linken tájékozódhat:

10 ÉV JÓTÁLLÁS FELTÉTELEK


Vállalkozásunk, a Klíma Ambulancia Kft egyértelmű és mindenek felett álló célként tűzte ki maga elé ügyfeleink magasszintű és korrekt kiszolgálását. Ennek része a minden törvényi szabályozásnak megfelelő, becsületes adatkezelés.

Nem célunk, hogy Önnek kéretlen hírleveleket küldjünk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az Ön által megadott személyes adatok ne kerülhessenek ki indokolatlanul harmadik fél felé.

Az Európai Unió GDPR szabályozásának és nemzeti infotörvényünknek megfelelően tájékoztatjuk Önt az alábbiakról:

Az Ön által megadott adatok szükségessége:
Öntől kizárólag azokat a személyes adatokat kérjük, amelyek ahhoz szükségesek, hogy korrekt módon fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot, le tudjuk számlázni a terméket és ki tudjuk szállítani megrendelését. Ezek az alábbiak:

 • Számlázási és szállítási név
 • Számlázási és szállítási cím
 • Telefonos elérhetőség
 • E-mailcím, ahová az értesítéseket, státuszmódosításokat küldhetjük

Személyes adatai megőrzésének időtartama:
Alapesetben adatait kizárólag megrendelésének végleges lebonyolításáig (áru átvétele, ellenérték beérkezése) őrizzük meg, ezt követően töröljük adatbázisunkból. Ön azonban akár regisztrálhat is és kérheti adatainak megőrzését, így tájékozódhat korábbi rendeléseiről, kérhet hírleveleket, illetve könnyebbé teheti ezzel az esetleges garanciális ügyintézést.
De hangsúlyozzuk, ez nem kötelezettség, regisztráció nélkül is vásárolhat webáruházunkból. Amennyiben regisztrál és kéri adatainak megtartását, azt követően is bármikor meggondolhatja magát és kérheti személyes adatainak adatbázisunkból való törlését, mi pedig haladéktalanul eleget teszünk kérésének.

Kik találkozhatnak az Ön személyes adataival?
A Klíma Ambulancia Kft az Ön megrendelése leadásának pillanatában adatkezelővé válik. Cégünkben egy személy foglalkozik a megrendelők adatainak feldolgozásával: Csikós Géza. Vállalkozásunk adatvédelmi felelőse: Csikós Géza.

Megrendelésének kiszolgálása során személyes adataival az alábbi vállalkozások is találkozhatnak, amelyek adatfeldolgozóként vesznek részt a tranzakcióban:

 • Utánvétes megrendeléseinek kiszállítását csomagszállító cég végzi. Amikor megszerkesztjük és kinyomtatjuk az Ön öntapadós szállítólevelét és elhelyezzük csomagján, akkor a szállító cég belső, szállítóleveleket kezelő rendszerén (weblabel) is megjelennek az Ön adatai. A csomagszállító vállalkozás semmilyen körülmények között nem szolgáltathatja ki a Klíma Ambulancia Kft által felvett megrendelések ügyfeleinek adatait harmadik félnek, a szükséges adatokat csak és kizárólag a kiszállítások erejéig és idejére használhatja.
 • Honlapunk biztonságos és folyamatos üzemeltetésével a CseZo Softot bíztuk meg. A CseZo Soft elvben ugyan találkozhat az Ön adataival esetleges honlapkarbantartások alkalmával, azonban a Klíma Ambulancia Kft-vel kötött megállapodása alapján ügyfeleink személyes adatait nem rögzítheti és harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adhatja ki. Az ügyfelek által megadott adatokat kizárólag a Klíma Ambulancia Kft eseti engedélyével tekintheti meg, kizárólag abban az esetben, ha a honlap működésében ezzel kapcsolatos fennakadás tapasztalható.

 • Honlapunk fizikailag a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft szerverein van elhelyezve. A Tárhely.Eu Kft ügyfeleink adatait nem használhatja fel, harmadik félnek nem adhatja ki.
  A Tárhely.Eu szervereinek valós, fizikai helye:
  1.: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
  2.: 1138 Budapest, Váci út 188.

 Adatkezelési incidens:
Adatkezelési incidensnek a következő esetek minősülnek: jogosulatlan hozzáférés, jogosulatlan megváltoztatás, jogellenes közlés vagy más, akár véletlen hiba. A GDPR kötelezettségünknek megfelelően, amennyiben bármilyen adatkezelési incidenst tapasztalunk, azonnal tájékoztatjuk Önt az esetről. Ennek esélye minimális, hiszen adatait alapesetben addig tároljuk és kezeljük csak, amíg Ön átveszi a terméket és a vételár beérkezik a Klíma Ambulancia Kft bankszámlájára. Ezt követően (a kifejezetten ellenkező kérések kivételével) adatait töröljük, és nem férünk hozzá tovább.